LATELY #52

10 IN-FLIGHT ESSENTIALS I NEVER TRAVEL WITHOUT…

wearemad-inflgiht-essentialns


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


eye mask HOLISTIC SILK passport cover &OTHERSTORIES (SALE) multi-action overnight mask PERRICONE MD socks EYTYS hairband INVISIBOBBLE magazine PORTER MAGAZINE hair clam ALIEXPRESS pouch &OTHERSTORIES shopper BY MALENE BIRGER over-ear headphones B&O facemist CAUDALÍE

Vinterrejsesæsonen nærmer sig med hastige skridt og om tre uger sidder jeg i et fly mod Bali. En ca. 14 timer lang rejse, med et enkelt stop i Singapore, som kræver lidt planlægning for at den skal blive så behagelig som muligt. Derfor har jeg skrevet en liste med 10 ting jeg skal pakke i min håndbagage, som gør livet i 10.000 meters højde lidt lettere. Du kan finde en mere udførlig carry-on pakkeliste her og min guide til 12 nemme måder at udgå jetlag her.

Læs også: Packing List: Carry-On (Long Flights)

  1. Læsestof. Lige nu læser jeg The Girls af Emma Cline, men køber som regel et Porter Magazine i lufthavnen, som ofte indeholder nogle inspirerende rejseartikler.
  2. Meditations app’en Headspace, på anbefaling af Frede, som kan give et pusterum under en lang flyvning.
  3. Over-ear headphones der kan lukke alt støj ude!
  4. En duffle bag med ekstra tøj, undertøj, badetøj, toiletartikler (Sephora laver nogle ret smarte rejsestørrelsebeholdere til produkter) og sko i tilfælde af at min kuffert ikke kommer frem samt en shopper til computer og til alt det jeg skal bruge under flyvningen, som kan stå foran sædet.
  5. Fugt, fugt, fugt! En fugtgivende face mist og en overnight hydration maske.
  6. En eye mask.
  7. En vandflaske da hydration er key for at minimere jetlag – og så slipper man for, konstant at skulle bede stewardesserne om at komme med mere vand. Der findes som regel en vandstation på de store fly, hvor man kan fylde sin flaske om med drikkevand.
  8. Håndcreme og lip balm.
  9. En pouch til at holde styr på pas, dokumenter og andre vigtige ting.
  10. Ekstra strømper og støttestrømper hvis jeg flyvetiden overstiger 20 timer. Jeg har erfaret at mine ben kun hæver meget op på meget lange flyvninger og da jeg ikke syntes støttestrømper er det mest behagelige, holder jeg mig til almindelige strømper og sørger for at bevæge mig regelmæssigt i stedet.

 

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #52