10 IN-FLIGHT ESSENTIALS I NEVER TRAVEL WITHOUT...

FALL LAYERS & VINTAGE FENDI BAGUETTE

wearemad-meotine-second-female-05


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket MEOTINE dress SECOND FEMALE jeans 2ND DAY sunglasses LE SPECS (SIMILAR) bag VINTAGE FENDI (SIMILAR) watch LONGINES hoops PICO boots ASOS (SIMILAR)

Endelig fik jeg mulighed for at vise min “nye” vintage Zucca Baguette med monogram fra Fendi, som min kæreste foreærede mig da vi var i Bruxelles og fejre hans fødselsdag tilbage i september. Jeg fandt tasken i en luksus vintage butik på Rue Léon Lepage og faldt for den på stedet. Perfekt souvenir fra en hyggelig weekend. På Vestiare Collective findes der et stort udvalg af Fendi’s Baguettes i alle farver og versioner til rigtig fine priser. Jeg kunne godt overvejer at investere i den lidt større model også, men må nok desværre indse, at jeg snart er ved at være dækket ind på monogram taske-fronten…

Læs også: Green Puffer Jacket

wearemad-second-female-garda-dresswearemad-meotine-second-female-07

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 IN-FLIGHT ESSENTIALS I NEVER TRAVEL WITHOUT...