5 GO-TO FAVORITES FOR A DEWY "NO-MAKEUP" MAKEUP LOOK

BROWN TEDDY & EVERYDAY STAPLES (PRE-SALE FAVORITES: -30% ON AT MY LÉONTINE)

myleontine-stine-goya-rika-ganni


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat STINE GOYA shirt RIKA BY ULRIKA LUNDGREN bag RIKA BY ULRIKA LUNDGREN socks GANNI trousers STINE GOYA sneakers NEW BALANCE

Den brune teddy fra Stine Goya har stået højt på ønskelisten siden starten af sæsonen og efter at have prøvet den tidligere på ugen er kærligheden til den ikke ligefrem blevet mindre. Den ville være perfekt til de kommende kolde vintermåneder med et stort uldent halstørklæde. Jeg ville style frakken med hverdags favoritter, som en hvid skjorte, jeans eller printede busker og et par cool sneakers. My Léontine har netop taget forskud Mid Season Sale og tilbyder frem til d. 1. November -30% på alle varer, inklusiv den brune teddy, med rabatkoden: katrine30. My Léontine er en af mine online favoritter med danske og skandinaviske mærker som bl.a. Stine Goya, Ganni, Gestuz, Rodebjer samt Shrimps, som netop er landet på webshoppen. Rabatkoden gælder ikke allerede nedsatte varer samt den nye levering fra Heartmade. 

Læs også: New Season: Tailored Trousers & Low-Top Sneakers

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GO-TO FAVORITES FOR A DEWY "NO-MAKEUP" MAKEUP LOOK