POWER PUFF

WEEKEND INTERIOR SHOPPING & 20% OFF ELLOS HOME

ellos-home-marmor


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


rug ELLOS yellow pillow case ELLOS pink pillow case ELLOS marble tray ELLOS chair FOGIA basket ELLOS trow ELLOS

Da jeg tidligere på dagen ville klikke denne lofts lampe hjem til vores nye badeværelse gik det op for mig, at Ellos tilbyder -20% på alt bolig og tekstil. Derfor røg der også et ekstra af de gule pudebetrak i kurven, som nemlig viste sig at passe rigtig fint til den nye sofa. Jeg ville også have bestilt denne loftslampe i messing til gangen, som passer til vores soveværelseslamper, men der desværre viste sig at være udsolgt. Den kommer forhåbentlig tilbage på lager igen inden længe.

Læs også: Home Office

FOLLOW ON INSTAGRAM

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POWER PUFF