15 FAVORITES IN OCTOBER

JOELLE FLORAL DRESS

wearemad-ellos-joelle-06


SPONSORED BY ELLOS


dress JOELLE jacket MADS NØRGAARD jeans 2ND DAY chelsea boots ELLOS

I samarbejde med Ellos har jeg valgt min favorit style fra den nye Joelle kollektion, som netop er landet på webshoppen. Kollektionen er feminin med fine detaljer og masser af mønstre, der afspejler kreativitet samt en personlig og afslappet stil. I sammensætningen af materialerne indgår bl.a. læder, strik, blonde i form af hverdags staples og flagrende kjoler i boheme-stil til festlige lejligheder.

Læs også: Fall Edit: 3 Pairs Of Classic Shoes Made for Walking

wearemad-ellos-joelle-collage-frame

ONE DRESS, FOUR SEASONS
Valget faldt på den smukke Foxglov maxikjole med blomsterprint og frill, som er en feminin kjole der kan dresses op eller ned alt efter humør.  Jeg prøver så vidt muligt, at gå efter items til min garderobe, som kan bruges året rundt, stylet på forskellige måder. For at få mest “wear” ud af kjolen i løbet af efteråret, har jeg stylet den over et par blå jeans, en chunky strik og et par chelsea boots for et casual hverdags look, som nemt kan forvandles til et aften look med et par sorte strømper og høje hæle. Alternativt kunne kjolen bruges med en cool blazer og sneakers. Til sommer vil jeg style kjolen med et par mules eller sandaler og en fin stråtaske.

wearemad-ellos-joelle-dress

ellos-joelle-foxglov-kjole

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FAVORITES IN OCTOBER