JOELLE FLORAL DRESS

NEW BATHROOM: PART IIII – BEFORE/AFTER & 6 TIPS TO SMALL BATHROOMS

wearemad-nyt-badevarelse-tips-til-sma-ifo


SPONSORED BY IFÖ


Som jeg skrev i sidste update fra “projekt nyt badeværelse”, så manglede vi stadig et par småting før alt var på plads ift. renovationen af vores lille badeværelse. Det endelige resultat og forvandlingen er til at føle på, når man ser før og efter billederne. Sidst havde vi netop fået installeret den flotte nye sanitet fra ifö, som endte med at blive en stor opgradering fra vores gamle slidte sanitet. Før badeværelset stod helt klart, manglede vi manglede dog at spartle, slibe, filte, slibe igen og male tre gange inden resultatet blev som vi ville have det.

Læs også: New Bathroom: Part III – A Small Nørrebro Bathroom

wearemad-badevarelse-ifo-01Efter små fire måneder står vores nye badeværelse nu endelig færdigt! Det har været en lang proces, som vi primært har arbejdet med selv. Pånær installation af VVS og spartling, så har min kæreste og jeg selv være igang med projektet i weekender og efter job. Det var en større mundfuld en forventet og det skal dog også lige nævnes, at der stadig mangler et par småting som ny belysning, hvilket der også er en hel masse regler for når det gælde badeværelser, samt afslibning og maling af dørkarm.

wearemad-nyt-badevarelse-tips-til-sma-ifo-01 wearemad-badevarelse-ifo-12wearemad-nyt-badevarelse-tips-til-sma-ifo-02

wearemad-badevarelse-ifo-10

toilet IFÖ SPIRA ART toiletbræt IFÖ SPIRA skylleknap IFÖ SPIRA håndvask IFÖ ICON


Billederne taler næsten for sig selv. Fra et gul og rødt (!) nedslidt badeværelse med fugtskader og gammel tilkalket sanitet til et fint nyt og rent badeværelse med en skinnende hvid håndvask og det flotte Spira Art toilet med den rengøringsvenlige glasur Ifö Clean. Man glemmer hurtigt hvordan der var før og har allerede lykkeligt fortrængt vores gamle grimme badeværelse, men når jeg tænker over det så syntes jeg det er ret vildt at vi har kunne leve med et badeværelse der var så nedslidt, så længe…

ifo-nyt-badevarelse-for-efter

Selvom jeg stadig drømmer om et stort lyst badeværelse med tapet, smukt messing armatur og masser (!) af skabsplads til alle mine skønhedsprodukter, så er renoveringen af vores nuværende badeværelse stadig en opgradering af demensioner. Jeg er allerede ked af, at vi ikke kan tage den nye sanitet med med til vores nye hjem, når vi skal overtage min kærestes fars lejlighed om 1,5 år.

Renovationen har lært mig lidt om hvordan man udnytter et lille badeværelse bedst muligt, do’s and don’ts samt hele processen fra start til slut, som jeg har skrevet om her del I, del II og del III. Jeg har nedskrevet et par tips til, at udnytte pladsen på små badeværelser, som måske tilmed kan få det til at syne lidt større.

6 TIPS TIL SMÅ BADEVÆRELSER

  • Et stort spejl, som dækker så meget af væggen som muligt, giver illusionen af et større rum.
  • Vælg en lille håndvask eller hjørnevask, som ikke optager for meget plads og får rummet til at syne større.
  • Brug vægbeslag til håndsæbe, shampoo eller bodylotion så produkterne ikke optager plads på håndvasken eller en hylde – holderne giver samtidig en lækker hotel-følelse.
  • Har du et vindue på dit badeværelse så sørg for, at så meget lys som muligt har adgang til badeværelset. En oplyst lampe, eller flere, giver også følelsen af mere plads.
  • Loftshylder eller skabe kan være en god opbevaringsløsning på det lille badeværelse. Dekorative kurve kan skjule mange af de ting, der nemt får dit badeværelse til at se rodet ud.
  • Lys maling får rummet til at virke større – vi valgte dog en støvet mørkgrøn farve for, at give badeværelset et mere eksklusivt look. Havde vi ikke haft de lyse fliser var valget nok faldet på en lysere farve maling til væggen.

wearemad-badevarelse-ifo-13

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOELLE FLORAL DRESS