PRETTY PLEASE: CLOUDBUST MESH SNEAKERS & KOZHA NUMBERS BAG

MONDAY PLANS & A NEW FLORAL SMOCK TOP

wearemad-gina-tricot-02


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


top GINA TRICOT jeans 2NDDAY socks &OTHERSTORIES (SIMILAR) slides ALIEXPRESS

Ovenpå en ekstremt produktiv weekend hjemme med gør-det-selv projekter og et andet nyt projekt, som jeg teasede meget kort for på min Story lørdag og som lige nu optager en del af min tid, så er det helt rart at mandagen byder på lidt luftforandring i form af et par møder udenfor (!) min lejlighed. Med lidt over en uge tilbage i København inden jeg rejser til Bali, begynder deadlines og tidspres for alvor at trænge sig på. Mon ikke det hele når at flaske sig inde afrejse, det plejer det jo som regel at gøre.

Toppen fra Gina Tricot er ny, men desværre udsolgt online. Jeg fandt den i butikken på Købmagergade forrige uge hvor den hang på et stativ med nedsatte varer. Jeg forestiller mig, at den ville være rigtig fin med en denne boxy blazer i fløjl fra Mango.

Læs også: Power Puff

wearemad-gina-tricot-blog

FOLLOW ON INSTAGRAM

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PLEASE: CLOUDBUST MESH SNEAKERS & KOZHA NUMBERS BAG