MONDAY PLANS & A NEW FLORAL SMOCK TOP

A TRIP DOWN MILKY LANE…

maelk-for-livet-mejerifonden


SPONSORED BY MEJERIFORENINGEN

logo-duo


I samarbejde med Mejerifonden har jeg taget en Trip Down Memory Lane tilbage til barndommen for at mindes de gode stunder med mælk, som jeg husker var en stor del af min opvækst samt mit forhold til mælk i dag. Jeg drak meget mælk som barn og jeg husker ikke noget bedre and smagen af et glas iskoldt mælk når jeg kom hjem fra skole eller til en snack. I skolen fik vi vores skolemælk hver dag til frokost og besøgte en bondegård hvor vi smagte friskmalket mælk. Vi såede sågar karse i bunden af mælkekartoner og stillede dem i vinduet. I dag drikker jeg ikke slet så meget mælk, som da jeg var barn. Men jeg elsker stadig smagen af et koldt glas dansk økologisk komælk. Jeg kan huske da jeg boede i Spanien og hvor forarget jeg blev første gang jeg skulle handle ind i det lokale supermarked og ikke kunne finde frisk mælk i køledisken. Det fandtes kun i pasteuriseret versioner tilsat kunstige vitaminer og med en udløbsdato på et år. I sådanne situationer er jeg glad for, at være dansk og en del af en sund og naturlig mælkekultur.

Læs også: 3 From The Top Of My Mind… #1

mejeriforningen-milkmoments-10

#MælkForLivet er det danske navn på en fælles europæisk kampagne, der har til formål at styrke mælkekulturen i Danmark. Kampagnen er finansieret af Mejeriforeningen og EU – og afvikles i Danmark af Mejeriforeningen i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Du kan læse mere om kampagnen #MælkForLivet på facebook.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY PLANS & A NEW FLORAL SMOCK TOP