A TRIP DOWN MILKY LANE...

MOSS GREEN & NEW INTERIOR INVESTMENT PIECES

wearemad-bollo-chair-decotique-tv-medie-bank


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


chair FOGIA poster HENRI MATISSE rug ELLOS vase AYTM lamp HAY magazine rack AYTM media bench DECOTIQUE

Weekenden stod på endnu mere updatering af lejlighed, som bl.a. indebar en hel del malerarbejde. Vi besluttede os nemlig for, at bruge noget af den resterende grønne maling fra badeværelset på en væg i stuen og så havde vi i samme ombæring købt den fineste støvede lyserøde farve til endevæggen i soveværelset. Resultatet er blevet langt bedre forventet, så nu mangler vi bare en pæn (!) mediebænk og stol til stuen. Jeg har fuldstændig forelsket mig i det grønne møbel/mediebænk fra Decotique, som ville passe intet mindre end perfekt under TV’et op mod den grønne væg. Og så drømmer jeg om, at investere i den smukke Bollo stol i brun læder fra Fogia designet af Andreas Engesvik.

Læs også: Ferm Living Autumn Winter 2017

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TRIP DOWN MILKY LANE...