A LA PARISIENNE

15 THINGS I DON’T GET… (#4)

otherstories-white-chelsea-boots-bw


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Der er så meget jeg ikke forstår. Søndagen byder på 15 nye tilføjelser, til den efterhånden lange liste, som bl.a. indeholder en meget hypet glitter app (og mangel på selvsamme), et par ikke særlig budgetvenlige støvler med krystaller, et meget underligt afsnit 7 af Stranger Things 2 og lidt til…

Læs også: 15 Things I Don’t Get.. (#3)

 1. Hvorfor det har taget Instagram så lang tid, at opdatere filtrene på Story? Det nye Tokyo filter er en klar upgrade fra det tidligere sort/hvid filter. Paris filteret er også meget fint og det gule Lisbon filter kan måske også noget?
 2. Hvorfor Kira Kira+ endnu ikke er lanceret til Android? Jeg vil også have funklende diamanter i min Story
 3. Og nu vi er ved funklende diamanter, så forstår ikke prisen på Saint Laurent’s Niki Boots og at de rent faktisk er udsolgt de fleste steder? Er med på at de er dækket med krystaller, but still… Det samme gælder denne taske.
 4. Hvorfor det spisebord vi havde besluttet os for at købe, pludselig var komplet udsolgt? Fandt heldigvis et fint alternativ, som blev leveret i fredags!
 5. At vi ikke lavede swatches før jeg malede badeværelset med en forkert grøn farve? Endte med at måtte købe endnu 10 liter grøn maling i en mørkere nuance og male det nye badeværelse om før vi ramte den rigtige grønne farve…
 6. Hvor pæn den nye (?) Hammershøi vase i lyserød ville være i vores nye stue og hvorfor jeg ikke har set at Kähler har relanceret den smukke vase?
 7. Stranger Things 2 episode 7 (The Lost Sister)… Hvorfor? Utroligt meget spild af afsnit.
 8. Hvem der har bestemt at Guy Ritchie til at instruere Disney’s nye Alladin film? Umiddelbart en interessant konstallation. Alladin møder Snatch?
 9. Hvorfor der er en generel tendens til, at sige f.eks. “har du set dem live?” i stedet for hørt når det gælder koncerter?
 10. Dem der filmer en koncert (eller store dele af den) med deres smartphone? Det er jo ikke ligefrem fordi lydkvaliteten er super god på den lille mikrofon i telefonen og lyset er som regel heller ikke særlig kamera venligt…
 11. Hvor irriterende der er, at være løbet tør for støvsugerposer når man skal støvsuge…
 12. Hvorfor det er umuligt, at finde den helt perfekte badedragt til min lange krop? Denne fine sorte badedragt med lige udskæring, sad desværre ikke helt som forventet. Den kunne ellers have været virkelig fin med en højtaljet wrap nederdel til Bali i næste uge…
 13. Også hvorfor jeg ikke klikkede denne slip dress hjem i samme ombærding som badedragten?
 14. Hvor koldt (!) det er blevet udenfor? Men det er vel hvad man kan forvente midt november…
 15. Hvor svært det er, at finde flybilletter over nytår? Gode tips til nytårsdestinationer til en weekend getaway modtages gerne.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LA PARISIENNE