15 THINGS I DON'T GET... (#4)

APARTMENT UPDATE: I – LIVING ROOM SNEAK PEEK

wearemad-philips-oled-posy


SPONSORED BY PHILIPS


vase ELLOS tv PHILIPS 4K OLED lamp PLEASE WAIT TO BE SEATED

Selvom der har været en del requests angående makeoveren af vores lejlighed, den lyserøde væg i soveværet ikke mindst, så holder jeg lidt igen med at vise det endelig resultat da der stadig mangler et par småting. Der er eksempelvis sket rigtig meget siden jeg postede dette billede to uger tilbage. Dermed ikke sagt, at der ikke er plads til et par detaljebilleder. Hermed et lille sneak peek fra et hjørne i stuen, hvor væggen med det nye Philips 4K OLED TV har fået samme grønne farve som badeværelset.

Den mørkegrønne farve på væggen matcher sofaen og får samtidig det meget tynde TV til, at gå smukt i et med væggen. Derudover gør den mørke baggrund, at effekten af Ambilight baggrundslyset bliver endnu mere fremtrædende når TV’et er tændt. Jeg endte med at investere i den smukke Planet Lamp fra Please Wait To Be Seated, som passer helt perfekt på væggen overfor TV’et. Det eneste der mangler for at stuen er komplet, er denne smukke mediebænk fra Decotique samt drømmestolen fra Fogia.

Læs også: Moss Green & New Interior Investment Pieces

wearemad-makeover-philips-oled-02

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DON'T GET... (#4)