THE TRIPLE S AND A LAVENDER BOW BLOUSE

OFF-LINE IN ULUWATU, BALI

wearemad-bali-bag-porter-mag-04-1


INDEHOLDE REKLAME-LINKS


bag BOUGHT IN BALI sunglasses LE SPECS

Efter en lang rejse landede jeg endelig i Denpasar på Bali fredag morgen, hvor jeg blev hentet i lufthavnen af min sædvanelige chauffør, og kørte mod Uluwatu, nærmere betegnet Bingin Beach og Boho Bingin. Her tilbringer jeg de første 4 dage inden jeg tager videre til Ubud og mødes med Mie og Rikke. Det er rart at være tilbage på egen hånd, hvilket betyder at jeg har frihed til at gøre præcis hvad jeg har lyst til! Dermed ikke sagt at jeg ikke også glæder mig til lidt selskab, efter 4 dage hvor jeg primært har talt med mig selv og nogle firben.

Jeg er på Bali for primært at arbejde på et nyt projekt, som jeg kan løfte sløret for i det nye år, og så selvfølgelig at nyde den fantastiske ø. I morgen tjekker jeg ind på det smukke Hoshinoya i junglen og derefter tilbage til Seminyak. Rejsen slutter i Singapore hvor Rikke, gæstfri som altid, stiller sit smukke hjem til rådighed.

Læs også: Bali Guide: Top 5 Bali Beaches 

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE TRIPLE S AND A LAVENDER BOW BLOUSE