OFF-LINE IN ULUWATU, BALI

FLORAL SKIRT & A BLACK T-SHIRT AT THE SLOW IN CANGGU

changgu-02


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt GOSHA RUBCHINSKIY skrit & OTHER STORIES sunglasses LE SPECS bag BOUGHT IN BALI necklace BLUE BILLIE hoops PICO

Umiddelbart efter at have udgivet sidste update fra Bali tog jeg rent faktisk en hurtigt beslutning og tjekkede ud af mit hotel i Bingin for, at kunne nå en enkelt overnatning i Canggu. Det tog ca. 30 min. fra jeg tog beslutningen, havde booket et nyt hotel, tjekket ud og sad i bilen på vej mod Canggu. En beslutning som viste sig, at være den helt rigtige. Jeg tjekkede ind på The Slow, som er et nyt boutique hotel der ligger på “hovedegaden” ned mod stranden i Canggu, hvor jeg nød en enkelt overnatningen inden turen gik videre til Ubud.  

Læs også: 2 x Stripes & A Black “Boyfriend” Puffer 

wearemad-stories-skirt-gosha

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF-LINE IN ULUWATU, BALI