FLORAL SKIRT & A BLACK T-SHIRT AT THE SLOW IN CANGGU

GIFT IDEAS FOR HIM

christmas-gifts-for-him-julegaver-til-ham


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sweater A DAY’S MARCH watch LONGINES edp D.S. & DURGA socks A DAY’S MARCH shaving kit BARBERIANS pin board PLEASE WAIT TO BE SEATED sneakers NIKE athlete grooming kit AESOP backpack THE NORTH FACE portable speaker BEOPLAY book JOHN GREEN

I princippet syntes jeg egentlig, at det er lidt for tidligt at begynde at tænke på julegaver og jul for den sags skyld. På den anden side, så er der jo store besparelser at gøre på gaveindkøb denne weekend pga. Black Friday og mandagens Cyber Monday. Derfor har jeg fundet er par idéer til mændende, som bl.a. byder på svenske A Day’s March der har nogle rigtige fine bud på uldne sweatre (alt nedsat med 20%) samt den cool opslagstavle fra Please Wait To Be Seated, som jeg ved min kæreste ønsker sig… Lige nu tilbyder Moodings rent faktisk -25% på opslagstavlen med rabatkoden: BLACKFRIDAY25.

Læs også: The Triple S & A Lavender Bow Blouse

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORAL SKIRT & A BLACK T-SHIRT AT THE SLOW IN CANGGU