MEANWHILE IN BALI AND THE LATEST VOLCANIC DEVELOPMENT

BACK FROM BALI

cocoture-03


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress CO’COTURE (COMING IN MARCH) sunglasses LE SPECS necklace BLUE BILLIE watch LONGINES

Efter en af de mere spændende uger i mit liv, lykkedes det mig at fange et af de første fly fra Bali onsdag aften til Singapore, hvor jeg tilbragte 24 timer hos Rikke inden jeg atter kunne vende snuden mod København. Jeg blev mødt af en meget glad kæreste i lufthavnen, som spændt har kunne følge med i situationen herhjemme fra og som så småt havde vænnet sig til tanken om, at måtte undvære mig et par uger endnu. Ovenpå en lidt stresset uge fik jeg reddet mig en slem influenza, som har sat dagsordnen hele weekenden og holdt mig til sengen. Det virker dog som om jeg så småt er ved at være ovenpå igen og back in business. Situationen på Bali forbliver uændret. Lufthavnen er stadig åben indtil videre, men seneste update fra Mount Agung lyder at krateret er 3/4 fyldt med magma hvilket tyder på et snarligt udbrud.

Læs også: Meanwhile In Bali & The Latest Volcanic Development 

wearemad-cocoture-01

FOLLOW ON BLOGLOVIN

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEANWHILE IN BALI AND THE LATEST VOLCANIC DEVELOPMENT