BACK FROM BALI

GIFT IDEAS FOR HER I

wearemad-gift-ideas-gave-ideer-jul-2017


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit & OTHER STORIES sculpture OLIVER GUSTAV ring VICTORIA MINGOT rug COLD PICNIC boots & OTHER STORIRES baret RALPH LAUREN hand wash 500 ml AESOP hand soap 500 ml AESOP moisturizing lotion LA MER bra & OTHER STORIES bottoms & OTHER STORIES cup HAY bag THE ROW book HENRIK PURIENNE

Og med gaveidéer til hende, mener jeg rent faktisk mig. Men det kan jo være at nogle af jer derude kan finde inspiration til juleønskerne i ovenstående? Der er som regel altid en kamp for mig, at finde på ønsker til jul. Det har dog af en eller anden grund ikke været så svært i år, som normalt og det kan endda være at der er ønsker nok til en vol 2. Smykker er altid en sikker vinder under træet og øverst på listen ligger en af de smukke skulpturelle ringe i forgyldt sølv fra Victoria Mingot. Derudover har Henrik Purienne’s bog Holiday længe været på ønskelisten og så havde jeg ikke noget imod at tilføje de sorte chelsea boots fra & Other Stories, som jeg allerede har i hvide, til garderoben.

Læs også: Gift Ideas For Him

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK FROM BALI