AFFORDABLE HAIR CLIPS

20 RANDOM FACTS ABOUT ME…

munthe-scarf-ganni-hat


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


hat GANNI jacket MADS NØRGAARD scarf MUNTHE bag CALA JADE jeans 2ND ONE (COMING SOON) sunglasses LE SPECS (SIMILAR)

Som december skrider frem, skuer jeg ned for blusset og op for hyggen. Inspireret af et par andre i netværket og blogland har jeg derfor skrevet 20 random ting om mig selv, som du helt sikkert ikke vidste… eller? Tilføj gerne facts om dig selv, så jeg ikke føler mig som en komplet selvoptaget type.

Læs også: 15 Things I Don’t Get… (#4)

 1. Jeg elsker ELSKER sci-fi film. Den seneste nye film jeg har set indenfor genren var Alien: Covenant i flyet på vej til Singapore og jeg er vild med den! De 3 bedste sci-fi film jeg har set i 2017 var Rogue One, Arrival og Blade Runner 2049.
 2. Jeg elsker også julemad, brun sovs og gløgg. Juleaften er derfor et af højdepunkterne på året ene og alene pga. maden. Det er dog endnu ikke lykkes mig at overbevise min svigerfamilie om, at der skal franske kartofler på bordet juleaften… endnu.
 3. Jeg har ikke en udpræget sød tand og vil til hver en tid vælge en ekstra forret (eller hovedret) end dessert.
 4. Jeg er tidspessimist og kommer derfor altid for tidligt til aftaler.
 5. Jeg har et lidt for stort samler gen, som jeg evigt og altid forsøger at holde i skak.
 6. Jeg har altid haft langt hår, som i ALTID og forestiller mig, at det tætteste jeg nogensinde kommer på kort hår bliver en page når jeg bliver 50.
 7. En Kelly taske fra Hermès er mit “holy grail” item nummer et!
 8. Jeg har stadig ikke set SKAM og kommer nok heller ikke til det…
 9. Jeg ser eller læser ikke nyheder – med mindre det er et uheld. Hvilket er en velsignelse, men til tider også kan hægte mig en smule af…
 10. Jeg er absurd dårlig til grammatik, nok mest fordi jeg er lidt ligeglad.
 11. Jeg kom et år for tidligt i skole og blev matematisk student 3 måneder efter jeg var fyldt 18.
 12. Jeg har gået et halvt år i skole i Spanien, hvor jeg ikke forstod hvad der blev sagt i timerne og har en bachelor i noget så sært som Ideation.
 13. Jeg startede mit første firma tilbage i 2009, hvor jeg producerede og solgte smykker og har rent faktisk designet logotypen til denne t-shirt, som nogle af jer måske har set i gadebilledet, hvilket brandet sidenhen har valgt at bruge som logo.
 14. Jeg foretrækker ørken frem for regnskov, hvis jeg nu skulle vælge… Og det er primært baseret på mængden af kryb.
 15. Jeg har det generet lidt svært med kryb i form af insekter. Især biller og edderkopper.
 16. Jeg elsker havet og er vokset op med det i min baghave, men svømmer sjældent i det på ferier pga. frygt for hajer… Har muligvis set JAWS lidt for mange gange (for slet ikke at nævne The Beach…) Hvorfor jeg heller ikke ville være en særlig god surfer.
 17. Jeg skøjtede flere år da jeg var yngre og deltog i en del konkurrencer, men har aldrig været særligt sportslig og pjækkede som regel altid fra idræt i gymnasiet.
 18. Jeg køber primært økologiske madvarer og kan blive helt forarget i køen i supermarkedet, hvis jeg spotter nogle der køber discount æg, kød eller mælk. Det er nok noget jeg skal arbejde lidt med.
 19. Det kan tælles på én hånd hvor mange gange jeg har spillet, oddset eller gamblet om noget, da jeg simpelthen bliver så usandsynligt skuffet hvis jeg ikke vinder…
 20. Jeg har sjældent fomo og har det mest bare ret jomo. Men en sjælden gang imellem får jeg et seriøst tilfælde af fomo, hvis nogen jeg kender eller følger på Instagram er i New York eller LA

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

 • Nina

  Sjovt med skøjteriet. Hvilken klub gik du i. Vi er nogenlunde samme alder, og jeg konkurrerede også i mine unge dage 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Nina
   Ejh hvor fedt! Jeg gik I Frederikshavn Skøjteklub og var på sommerskole i Hørsholm Skøjteklub 🙂 Har stadig nogle af medaljerne, som så vidt jeg husker spænder fra 92-97 ish?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Sjovt, jeg har også været på sommerkurser i Hørsholm (blandt andre), og et par medaljer fra 95-00 ca. Skøjtede i Kbh. så det er selvfølgelig lidt fra Frederikshavn. Synes jeg husker et par profiler fra din klub som klarede det godt i en del år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Ejh hvor sjovt! Men ja der var nogle rigtige dygtige piger ⛸

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFFORDABLE HAIR CLIPS