PULL DOWN THE DRAPES

8 THINGS I WANT TO DO IN DECEMBER…

posy-mark-flower


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Selvom december allerede er godt igang, har jeg fundet 8 bud på ting jeg vil finde plads til i kalenderen resten af måneden. Listen involverer en hel del mad, lidt planlægning og som altid lidt hygge.

Læs også: 8 Things I Want To Do In October

 1. Tage på Glyptoteket og se udstillingen Fararo. Magents Ansigter. som kører frem til d. 2. februar 2018 og drikke kaffe i den smukke vinterhave. Jeg drømte om at blive arkæolog, og i særdeleshed egyptolog, da jeg var yngre og har altid været fascineret at det gamle Ægypten.
 2. Julehygge. Snart. Min kæreste og jeg plejer at sætte en dag af i december til at spise æbleskiver, drikke gløgg, høre julemusik og pakke gaver ind. Gerne iført denne hyggelige fluffy gyldne sweater.
 3. Finde ud af hvad planerne er til Nytår? Igen i år er vi sent ude ift. til nytårsaften. Drømmen var nytår i Marrakech, men det ser umiddelbart helt umuligt ud med flybilletter. Måske en staycation i stedet?
 4. Spise frokost på islandske Gló i Magasin med min mor, spise napolitansk pizza på Rossopomodoro efter den årlige (og yderst effektive) “post-work-julegave-shopping” eftermiddag med min kæreste og prøve den nye Madklubben Østerbro med Society B til årets julefrokost.
 5. Planlægge mine udsalgskøb. Den fine perlebesatte taske fra Ganni er on the watch list og det samme gælder disse sneakers (hvis det kan lykkes mig at finde dem i min størrelse). Browns har taget forskud på udsalget og har nedsat en masse varer med 40-50% her. Min strikkede hue fra Ganni er eksempelvis sat ned med 50% her og her. Det samme gælder de fine sneakers i denim, denne drøm af en kjole samt min ternede kjoleMytheresa, Matchesfashion og Net-A-Porter følger ofte udslagstrop mellem jul og nytår.
 6. Komme ind i en god træningsrutine igen efter en mindre pause pga. rejse og sygdom.
 7. Spise en hel masse flæskestegnssandwich med sprøde svær og rødkål. En af favoritterne er Meyers Deli fra Wolt, som smager himmelsk! Koden WEAREMAD giver desuden 75 DKK i rabat på nye sign-ups. Du skal blot indtaste koden når du har oprettet dig.
 8. Finde et sted hvor jeg kan se Home Alone og National Lampoons onlineTotal yndlings julefilm og ingen december uden. Hvis nogen af jer har fundet dem online, må I gerne smide en kommentar 🙌

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

 • Ulla Jensen

  Det glæder jeg mig til😘😘😘👍hvilke dag vil du helst, 19, 20 eller 21

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PULL DOWN THE DRAPES