A CAMEL COAT & OTHER WINTER WARDROBE HEROS

MY NEW YEARS EVE TABLE SETTING WITH EVA SOLO

eva-solo-06


SPONSORED BY EVA SOLO


Selvom nytårsplanerne endnu ikke er helt på plads, så fik jeg alligevel muligheden for at teste borddækningen forrige uge i Tivoli sammen med Eva Solo. Jeg elsker forberedelserne op til nytår, selvom det kan være en smule svært at forberede noget når man ikke ved hvad planerne er. Jeg håber stadig på at kunne hoppe ind i 2018 et andet sted end København, men deadlinen for at nå at bestille flybilletter er så småt ved at være overskredet. Heldigvis kan det fine nye Nordic Kitchen stel også bruges i hverdagen, hvis nu ikke jeg får mulighed for at gøre kunsten efter med borddækningen d. 31. december.

Eva Solo har været en del af borddækningen herhjemme i nogle år i form af dele fra det smukke Legio Nova stel, som jeg har været meget glad for sammen med vores mundblæste vinglas med den ikoniske skrå kant. Efter at have haft et hvidt stel længe var jeg ret begejstret for, at se at Eva Solo’s nye Nordic Kitchen serie er sort og endda i stentøj, som jeg længe har drømt om at supplere at par dele af til mit hverdagsstel. De to stel matcher nemlig hinanden ret godt og kan kombineres på kryds og tværs.

Læs også: Moss Green & New Interior Investment Pieces

eva-solo-07

NORDIC KITCHEN
Den nye sorte stentøjsserie Nordic Kitchen er minimalistisk, funktionel og stilren med et nordisk og skandinavisk design, som giver et rustikt og afslappet look. Den dybe tallerken under, som passer perfekt til f.eks. daal, pasta og salater, er allerede blevet en hverdagsfavorit herhjemme. Udover den nye Nordic Kitchen serie, er jeg også ret vild med den smukke store glaskande, som kan ses øverst og er en relancering af de ikoniske kander designet af Ole Palsby i 1996. I forbindelse med stylingen af mit nytårsbord har jeg fået lov, at dele en rabatkode til alle produkterne. Rabatkoden Wearemad20 giver -20% på Evasolo.com og er gældende til og med d. 31/12 2017. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

 

eva-solo-nordic-kitchen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A CAMEL COAT & OTHER WINTER WARDROBE HEROS