MY NEW YEARS EVE TABLE SETTING WITH EVA SOLO

SOFT KNIT & DECEMBER FAVORITES

wearemad-other-stories-socks-2ndone


SPONSORED BY & OTHER STORIES


sweater & OTHER STORIES jeans 2ND ONE (COMING SOON) socks & OTHER STORIES big hoops PICO small hoops PERSUEDE

Efter at have skrevet søndagens liste med 8 ting jeg vil lave i december endte jeg med, at klikkede Ortega støvlerne fra Eytys hjem til -50% fra Browns udsalg (jf. #5). De ville være perfekte med ovenstående grå strik fra & Other Stories, som også er ny i garderoben (og nedsat online), med et par nylons og et mini skirt eller blå jeans. Valget stod mellem den grå strik eller samme model i pink, som også er ret fin. Under har jeg fundet et par ekstra items fra & Other Stories til ønskelisten. Især den metallic fluffy strik ville være fin sammen med min nye camel farvede frakke, som jeg endte med at klikke hjem efter at have haft med i denne kollage.

Læs også: White Leather Chelsea Boots

earrings HERE knit HERE blazer HERE

wearemad-stories

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW YEARS EVE TABLE SETTING WITH EVA SOLO