NARCISO RODRIGUEZ FOR HER

EASY PEASY… AND SOME SALE

wearemad-ganni-jane-konig-eytys


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt GANNI t-shirt GANNI boots EYTYS (SALE) hoops JANE KØNIG magazine STYLEBY bag J.W. ANDERSON (SALE) 

Som jeg skrev tidligere på ugen så endte jeg med, at klikke de sorte Ortega støvler fra Eytys hjem til -50% på Browns . Sidenhen har både Net-a-porter, Mytheresa og Matchesfashion startet udsalg med masser af gode items, at gå efter hvis man vil gøre et kup! Til gengæld er der også en masse fine nye varer der lokker, som bl.a. den blåternede nederdel og cool t-shirt fra Ganni. Begge gode match til de nye støvler, hvis jeg selv skulle sige det. Har I nogle personlige favoritter på udsalgsønskelisten?

Læs også: A Camel Coat & Other Winter Wardrobe Heros

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARCISO RODRIGUEZ FOR HER