EASY PEASY... AND SOME SALE

10 HACKS TO FLYING LIKE A PRO

fly-high


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Hvis du er så heldig at skulle holde jul eller nytår under varmere himmelstrøg, kan du måske få brug for denne liste med 10 hacks til, at gøre din (lange) flyrejse lidt mere behagelig. Når man rejser meget begynder det efterhånden, at gå op for en hvordan hjulene drejer rundt i lufthavne og hos flyselskaberne – og hvorfor så ikke gøre rejsen mest mulig bekvem? Hermed 10 hacks jeg altid benytter mig af når jeg flyver – kom gerne med tilføjelser, hvis du ligger inde med guldkorn.

Læs også: 10 In-Flight Essentials I Never Travel Without

  1. Sørg for at vælg dit eget sæde. Hvis du tjekker ind hjemmefra (check-in åbner som regel 48 timer før på lange flyvninger) kan du vælge dit eget sæde og slipper for at blive klemt inde på et midtersæde bagerst i flyet.
  2. Book altid direkte via flyselskabet, hvis du vil have den bedste service. Så får du bedre muligheder for at vælge dit eget sæde og måltider. Derudover kan flyselskabet ikke tørre den af på anden parten, hvis flyet bliver forsinket eller aflyst.
  3. Meld dig ind i en bonusprogram og få adgang til specielle services, som f.eks. lounge område, og optjen point når du rejser. Du kan endda efterregistre dine bonus point op til 6 måneder efter en rejse og jo flere mellemlandinger jo flere point.
  4. Undersøg mulighederne for upgrade når du flyver lavpris. Det koster som regel ikke særlig meget at opgradere hos eks. EasyJet, men giver dig priority boarding, plads forest i flyet og lov til at medbringe en ekstra lille taske.
  5. Clear din cache inde du booker dine flybilletter og spar penge. Nogle selskaber gemmer dine søgninger og regulerer priserne ift. din søgehistorik og gemte cookies. (Google dig frem til hvordan man rydder sin cache, hvis ikke du har prøvet det før)
  6. Vælg et sæde tæt på vingen, hvis du har det svært med turbulens. Ved vingen følelse eventuel turbulens mindre, til forskel fra bagerst i flyet hvor rystelserne og motorlyden er værst.
  7. Sørg for at holde styr på dine dokumenter. Både boarding pass, bagage slip og hav altid et tag på din kuffert med navn og adresse, som bliver nødvendigt hvis din bagage er forsinket og du skal melde den forsvundet .
  8. Medbring dine egne snacks, to-go mad og en tom vandflaske, så du slipper for dårlig flymad og at skulle bede flypersonalet om vand hele tiden. Du kan flyde din vandlaske efter security og på nogle større fly ved en ren drikkevandshane.
  9. Hold til venstre. De fleste mennesker er højrehåndede og undersøgelser viser, at disse har en tendens til at gå til højre og vælge køer til højre i f.eks. security, immigration mm.
  10. Upgrade. Hvis du gerne vil have en upgrade, så vent til check-in hvor det oftes er muligt at få en bedre deal. Start med at spørg om mulighederne for en upgrade og vurder derefter om det kan betale sig alt efter personalts henvisninger. Hvis flyet ikke er fyldt op og du kan få tre sæder for dig selv er det måske ikke her du skal smide penge efter en upgrade.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASY PEASY... AND SOME SALE