10 HACKS TO FLYING LIKE A PRO

3 PARTY LOOKS TO COPY FOR NYE

ellos-party-look-nye


ANNONCE FOR ELLOS


dress HERE blazer HERE suede pumps HERE

I samarbjede med Ellos har jeg sammensat tre bud på det perfekte nytårs look – som måske kan være med til at afværge en eventuel outfit krise på årets sidste aften? Fælles for alle tre looks er den klassiske sorte pump, som lige nu er nedsat med -30% i læder og ruskind på Ellos webshop. Selvom jeg er endt med, at hoppe i den lange maxikjole på billederne, så kunne sagtens jeg forestille mig selv i alle tre look til det forestående nytår. Hvilket look er din favorit? 1, 2 eller 3?

Læs også: Soft Knit & December Favorites

wearemad-ellos-party-look-01dress HERE blazer HERE suede pumps HERE earrings HERE 

Den lange maxi kjole er fra Fahrmans X Ellos kollektionen, som byder på nogle ret fine nytårsstyles. Jeg var faktisk lidt i tvivl om det skulle være ovenstående kjole eller denne smukke bandeau kjole med nøgne skuldre, men endte altså med den lange. Jeg har stylet kjolen med et boxy ternet blazer for, at gøre looket lidt mindre feminint. Begge kjoler er forresten nedsat med -30% lige nu.

wearemad-ellos-party-look-blazer

wearemad-ellos-party-look-02-03pants HERE lace top HERE leather pumps HERE lipstick HERE

ellos-party-look-maxi-dress-suede-pumps

wearemad-ellos-party-look-03pants HERE top HERE leather pumps HERE earrings HERE

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HACKS TO FLYING LIKE A PRO