3 PARTY LOOKS TO COPY FOR NYE

NYE MAKEUP: NUDE EYES & RED GLITTER LIPS

nye-beauty-red-glitter-lips


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


glow stick MARC JACOBS BEAUTY mat lip stick NARS (SIMILAR) brow pen ANASTASIA BEVERLY HILLS tinted moisturizer NARS eye shadow SEPHORA makeup sponge BEAUTY BLENDER gel creme CERAMIDIN glitter NYX lip balm TONY MOLY

Selvom glitter måske ikke ligefrem er synonym med “klassisk og stilfuld makeup”, så kan looket gøres ret sofistikeret ved, at fokusere på én ting. I dette tilfælde læberne. Jeg drømmer og mørkerøde læber med glitter og nude øjne til nytår. For at skabe looket duppes NYX Face & Body Glitter på læberne ovenpå læbestiften med fingeren eller en børste. Det bedste resultat opnås ved, at bruge en lipliner så læbestiften ikke løber ud og giver et mere markeret look. Til øjnene bruges en neutral skygge med en smule shine for et naturligt nude øje afsluttet med mascara og en brynblyant for at fylde brynene ud.

Læs også: 5 Go-To Favorites For a Dewy “No-Makeup” Makeup Look

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 PARTY LOOKS TO COPY FOR NYE