NYE MAKEUP: NUDE EYES & RED GLITTER LIPS

IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS… (& SOME DESKTOP GOODIES)

wearemad-decleor-estee-lauder-advanced-night


INDEHOLDER REKLAME-LINK


agenda LOUIS VUITTON (gifted) serum ESTEE LAUDER (gifted) hand cream DECLÉOR

Selvom julestemningen lader vente på sig lidt endnu, så begynder juleferien så småt at nærme sig. På fredag tager min kæreste og jeg til Sverige, hvor vi skal holde jul med hans familie. Traditionen tro skiftes vi til at holde jul hos hhv. min familie og min kærestes. Vi plejer at holde jul i Tyskland hos min kærestes mor og hendes mand, men i år mødes vi på min kærestes fars ødegård i Sverige, hvor den New Zealandsk bosiddende del af familien også støder til.  Jeg glæder mig til nogle dage tæt på naturen og det ser ud til måske at blive hvid jul på den anden side af sundet.

Dagen i dag er afsat til julehygge med min mor (mon ikke det kan hjælpe lidt på den manglende julestemning?), som er på besøg inden hun tager til Nordjylland for at holde jul med min familie. Torsdag har jeg sidste dag på kontoret inden jul og fredag står på et enkelt møde og lidt indkøb inden julefreden sænker sig og vi pakker weekendtaskerne og tager mod sverige. Hvordan ser jeres juleplaner ud?

Læs også: NYE Makeup: Nude Eyes & Red Glitter Lips

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE MAKEUP: NUDE EYES & RED GLITTER LIPS