IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS... (& SOME DESKTOP GOODIES)

(LAST MINUTE) GIFT IDEAS FOR HER II

wearemad-sale-acne-manhattan


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


poster GALLERIE MAEGHT lip balm LA MER earring JANE KØNIG jug RAAWII bowl RAAWII bag GANNI lamp MATIAS MOELLENBACH bowl KÄHLER wallet & OTHER STORIES socks MISSONI face mist CAUDALÍE sneakers ACNE STUDIOS watermelon night mask GLOW RECIPE

Inspiration til “sidste øjebliks” ønsker til jul – i tilfælde af at du skulle være lidt sent ude eller måske bare har lyst til, at forære dig selv en gave? Jeg var i god tid i år og fik styr på alle gaverne sidste uge. Dog mangler jeg stadig én. Ikke gaven til hende, men gaven til ham! Gaven til min kæreste har været lidt af en udfordring og det ender nok en lidt mere kreativ løsning end hvad der stod på hans ønskeliste. Jeg har bestilt en del af gaven, som meget gerne skulle nå at ankomme inden fredagog anden del af gaven skal jeg tage en beslutning om ASAP… OBS! De feste webshops har sidste frist i dag for levering inden jul.

Læs også: Gift Idas For Her I 

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • E

  Hej 🙂
  Den hjemme side du linker til der hedder noget med Cult hvor man kan købe makeup og hudpjele, der er flere ting jeg gerne vil købe men jeg kan se at det er en engelsk hjemme side så min spørgsmål er om jeg ender med at betale told når jeg henter pakken på posthuset?
  God jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej E
   Har desværre ikke selv shoppet på Cult, men har endnu ikke oplevet at pakker fra UK bliver fortoldet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS... (& SOME DESKTOP GOODIES)