15 THINGS I DON'T GET... ON PLANES AND OTHER STUFF (#5)

5 COOL BROWN CAMEL COATS

wearemad-wool-coat-camel-saks-pots


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE

Den perfekte camel-farvede cashmere frakke (#5), som jeg klikkede hjem lidt inden jul, viste sig desværre at være lige i det mindste. Eller det vil sige at fittet ikke er oversize, som jeg havde forestillet mig. Kvaliteten er ellers helt perfekt, men frakken er i mellemtiden blevet udsolgt så jeg kan ikke klikke den hjem i en større størrelse. Derfor er jeg nu endnu engang på udkig efter den perfekte brune uldfrakke. Over har jeg fundet et par bud indenfor kategorien, som jeg ikke have noget imod hang i garderoben. Derudover har jeg et godt øje til denne  frakke fra & Other Stories samt denne trench coat i uld med matchende baret.

Jeg sælger den brune frakke i cashmere og uld fra Esprit i str. 36 (passer str. 34/36 perfekt) for 1200 DKK. Nypris var 1700 DKK. Skriv en mail til kk@wearemad.dk.

Læs også: Easy Peasy… And Some Sale

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DON'T GET... ON PLANES AND OTHER STUFF (#5)