MULTI COLORED RAINBOW HOOPS

A TRIP TO PARIS UNDER THE CHRISTMAS TREE

wearemad-paris-lost-in


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


book LOST IN PARIS

Som jeg nævnte inden jul, så afveg jeg lidt fra ønskelisten i forhold til gaven til min kæreste og kastede mig ud i en mere kreativ løsning. Efter lidt research besluttede jeg mig nemlig for, at Paris is always a good idea! Hvorfor jeg rent faktisk endte med at finde nogle ret fornuftige flybilletter via Momondo  til en weekend i Paris i stedet for et sweater eller hvad der ellers var på ønskelisten. Sidst vi besøgte byen sammen var da han overraskede mig med en weekend i byernes by til min fødselsdag tilbage i 2016. Vi flyver midt januar og det eneste jeg mangler er, at booke et hotel. Favoritområdet er Saint Germain, men i min søgen på hotel igår forelskede jeg mig i en del boutique hoteller, som der kommer en lille feature om i morgen. Både min kæreste og jeg har efterhånden besøgt Paris så mange gange, at vi ikke behøver at se de “traditionelle” attraktioner i byen, så planen er at vi skal slappe af, selndre ned af små hyggelige gader, spise en hel masse boeuf frites, drikke god vin og måske besøge Gallerie Maeght, hvorfra jeg fik en smuk Henri Matisse plakat af min kæreste i julegave.

Læs også: Weekend In Paris: 5 Cool Boutique & Luxury Hotels

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MULTI COLORED RAINBOW HOOPS