A TRIP TO PARIS UNDER THE CHRISTMAS TREE

WEEKEND IN PARIS: 5 COOL BOUTIQUE & LUXURY HOTELS

the-hoxton-paris-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I søgen på et hotel i Paris til min kæreste julegave faldt jeg over 5 rigtig gode bud. Min første indskydelse var at booke et værelse på Hôtel Amour eller Le Pigalle, men begge hoteller ser desværre ud til at være fuldt bookede i den weekend vi besøger byen – hvilket desværre ser ud til at være fællesnævnenerne for de mest populære steder. Hvis man, modsat mig, er ude i lidt bedre tid er her 5 cool hoteller i Paris indenfor boutique og luxury kategorien, som bestemt er et ophold værd.

Læs også: 48H In Milan: 17 Cool Spots To Visit In The City

le-pigalle-paris


#1 Le Pigalle
9 Rue Frochot, 75009 Paris

Det ikonoske boutique hotel Le Pigalle belliggende i det kunstneriske og historiske Montmatre tæt på Moulin Rouge er et smuk og autentisk konceptuelt hotel med fokus på indivuduelt indrettede værelser med masser af kunst. Hotellet er opsat på, at drage nytte af lokale kunstnere, producenter, ildsjæle mm. for at give den “rigtige stemning” af Paris.

Book flybilletter til Paris fra 199 DKK

wearemad-hotel-amour


#2 Hôtel Amour
8 Rue de Navarin, 75009 Paris

Det gennemførte Hôtel Amour og søsterhotellet Grand Amour Hôtel er begge et besøg værd hvis man er i Paris. Indretningen er reto med en hel del vintagefund kombineret med moderne kunst og dristige let erotiske værker med romantik som tema. Trioen bag Hôtel Amour er graffiti kunstner/natklub baron André Saraiva, hotelejer Thierry Costes og restauratør Emmanuelle Delavenne, hvis kombinerede talenter bidrager til et boutiquehotel, der er legende, quirky, individuelt og en smule risqué.

Book flybilletter til Paris fra 199 DKK

hotel-petit-moulin


#3 Hôtel du Petit Moulin Paris
29/31 Rue de Poitou, 75003 Paris

I en af Paris ældste bydele ligger Hôtel du Petit Moulin Paris, som er et smukt designhotel indrettet af Christian Lacroix. De 17 tematiserende farvestråelsende værelser er spækket med guld, mønstrede tapeter og tungt velour, hvilket øjeblikkeligt har gjort hotellet til en kultklassiker indefor kategorien.

Book flybilletter til Paris fra 199 DKK

hotel-providence-paris


#4 Hôtel Providence Paris
90 Rue René Boulanger, 75010 Paris

Det drømmende Hôtel Providence Paris er udpræget parisisk med den perfekte kombination af rendyrket, skræddersyet luksus og loppemarkedsfund indefor hotellets gamle mure, som danner rammerne for det smukke pied-à-terre i det trendy 10. arrondissement. De 18 individuelle værelser et orgie i farver og teksturer fra fløjsbetrukne lænestole til vintage kuriositeter af art deco palmer og andre eksotiske artefakter. Hvert værelse er udstyret med sin egen cocktailbar dækket af marmor.

Book flybilletter til Paris fra 199 DKK

the-hoxton-paris


#5 The Hoxton Paris
30-32 Rue du Sentier, 75002 Paris

The Hoxton Paris er hotelkædens seneste og største tilføjelse til familien, som med sin placering i hjertet af Paris har en bjergtagende udsigt til Eiffeltårnet fra de øverste etager. Stemnigen er afslappet og det  gennemførte hotel byder udover en smuk indretning bl.a. på et brasserie, en cocktailbar og Hox Perks, som inkluderer en smart lille breakfast bag serveret på værelset hver morgen.

Book flybilletter til Paris fra 199 DKK

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TRIP TO PARIS UNDER THE CHRISTMAS TREE