WEEKEND IN PARIS: 5 COOL BOUTIQUE & LUXURY HOTELS

BLACK PUFFER JACKET & CHECKED FRILL DRESS (ON SALE)

coop-mustang


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


puffer jacket THE NORTH FACE dress GANNI (SALE) sneakers ACNE STUDIOS (SIMILAR) bag GUCCI sunglasses LE SPECS (gifted) bike MUSTANG

Den sorte puffer jacket fra The North Face viste sig, at være en rigtig god investering da jeg var i Tyskland tidligere på året. Den er og har nemlig været en goto favorit lige siden efteråret bankede på døren og holder alt kule ude! Min kæreste drillede mig med, at mit outfit var “gangster couture/amish girl” igår –  hvilket jeg ikke kan frasige mig har en vis sandhed på sig.

In other news, så lykkedes det mig at opstøve et par Manhattan sneakers fra Acne Studios efter jul. De var ikke nedsat, som man måske kunne have håbet, ikke desto mindre så har de været på ønskelisten siden sæsonens start og blev en lille julegave til mig selv.

Læs også: NYE Makeup: Nude Eyes & Red Glitter Lips

wearemad-ganni-dress

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND IN PARIS: 5 COOL BOUTIQUE & LUXURY HOTELS