BLACK PUFFER JACKET & CHECKED FRILL DRESS (ON SALE)

15 FAVORITES IN DECEMBER

dec17-03


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Så blev det sidste dag i 2017. Et år det bød på mange gode minder, oplevelser, opture, nedture, rejser og fremgang. Her på årests sidste dag har jeg vanen tro fundet 15 favoritter fra måneden der gik. Godt nytår!

Læs også: 15 Favorites In November (Bali Edition)

 1. Honninghjerter <3
 2. Skønhedsjulekalendre. Både Decléor’s julekalender og 24 Day’s Of Beauty fra The Body Shop har været med til af forsøde mine dage op til jul.
 3. Julegaveindkøb efterfulgt af pizza og Aperol Spritz hos Rossopomodoro på toppen af Illum. Win!
 4. Off-line jul i Sverige. Jeg havde ikke taget min computer med på juleferie, hvilket gav mig tid til at slappe af og komme helt ned i gear.
 5. Gløgg og kanelbullaer. En måske ikke så overraskende velfungerende kombi.
 6. Selvforkælelse i form af nye sko.
 7. Stanley Kubrick THE EXHIBITION på Kunstforeningen Gammelstrand, som det endelig lykkes min kæreste og jeg at se. Udstillingen kan opleves frem til d. 14. januar 2018.
 8. At gense nogle af filmklassikerne fra ovenstående instruktør over julen.
 9. Wolt og flæskestegssandwich fra Meyers Deli, som reddede mine julemad cravings efter jeg kom fra Bali i starten af december. Rabatkoden: WEAREMAD giver stadig 75 DKK rabat på alle nye sign-ups.
 10. Den fineste lyseblå hue, som ville passe perfekt til den perfkte camle-farvede frakke
 11. Guld og glimmer i form af den smukkeste nytårs top fra Second Female.
 12. Udsalg. Jeg kan selt ikke styre det… Har allerede købt alt for meget og kigger stadig på et par items, som jeg ikke havde noget i mod at tilføje til garderoben. Bl.a. denne drøm af en kjole fra Ganni og denne lilla top med sløjfe fra Mango.
 13. Champagne – favoritten over alle!
 14. Min nye smukke perleørering fra Julie Nielsdotter, som sammen med denne fantastike bog var en julegave fra min svigermor og hendes mand.
 15. December generelt. Det er og bliver en optursmåned afsat til hygge, god mad, gaver, gløgg og fest. What’s not to love?

FOLLOW ON BLOGLOVIN

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK PUFFER JACKET & CHECKED FRILL DRESS (ON SALE)