15 FAVORITES IN DECEMBER

À PARIS: DENIM & DOUBLE TWILL

wearemad-weekday-toteme-burberry-twill-shopper


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jeans WEEKDAY coat TOTÊME earring JANE KÖNIG candle ZARA HOME (SALE) boots & OTHER STORIES book À PARIS shopper BURBERRY

Som jeg skrev tidligere, så forærede jeg min kæreste en weekend i Paris i julegave – og jeg skal selvfølgelig med. Vi rejser i slutningen af januar og jeg forestiller mig, at et outfit a la dette ville være på sin plads til at slentre ned at de små gader i St. Germain. Denne uldne hue fra FWSS ville passe ret godt til den smukke ternede jakke fra Totemé, som uden tvivl ville gøre sig perfekt til en weekend i Paris.

Da jeg har været ret sent ude ift. til, at booke et hotel lykkedes det mig desværre ikke at finde et ledigt værelse på et de 5 cool boutique hoteller, som jeg delte i weekenden. Til gengæld lykkedes det mig at finde en ret god deal på et hotel via Hotels.com i det 8. arrondissement. Et kvarter jeg ikke tidligere har boet i, så gode tips til hyggelige cafeer modtages gerne.

Læs også: 5 Cool Brown Camel Coats

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FAVORITES IN DECEMBER