À PARIS: DENIM & DOUBLE TWILL

POST HOLIDAY LOOK: MATCHING COAT AND LEO SKIRT

wearemad-acne-manhattan-sneakers-le-specs-lolita-adam


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat ESPRIT knit SIX AMES (SALE) skirt CO’COUTURE bag GUCCI sneakers ACNE STUDIOS (SIMILAR) sunglasses LE SPECS pearl earring JULIE NIELSDOTTER hoops PERNILLE CORYDON

Det er endnu ikke lykkes mig, at finde en erstatning for den camel-farvede frakke som jeg klikkede hjem inden jul. Selvom jeg syntes frakken er lige i det mindste prøvede jeg alligevel lige at give den et skud igår med en leopard printet nederdel og lys strik – hvilket dog kun bekræftede mig i at den altså godt kunne have været et nummer større. Derfor har jeg, sammen med et par andre items, sat  frakken til salg på min salgsprofil på Instagram her.

Læs også: Black Puffer Jacket & Checked Frill Dress (On Sale)

wearemad-camel-coat-dad-sneakers

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

À PARIS: DENIM & DOUBLE TWILL