POST HOLIDAY LOOK: MATCHING COAT AND LEO SKIRT

NEW IN: ACNE STUDIOS “MANHATTAN” SNEAKERS

new-in-acne-studios-manhattan


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Aka dad sneakers aka ugly sneakers aka Bernie Sanders. Kært barn har mange navne. Mellem jul og nytår investerede jeg i den ultimative athleisure sneaker, nemlig den hypede Manhattan sneaker fra Acne Studios. Jeg fandt dem i Illum hvor der stod ét par tilbage i sort med mit navn på. Efter at have gået i dem et par dage har jeg allerede besluttet mig for, at der må endnu et par til for at gøre min garderobe komplet. Måske den tan-farvede model?

Læs også: Affordable Hair Clips

wearemad-acne-studios-manhattan-black

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POST HOLIDAY LOOK: MATCHING COAT AND LEO SKIRT