BEDROOM INTERIOR: SWEET DREAMS & A VELVET HEADBOARD

BROSTE COPENHAGEN SS18

broste-copenhagen-ss18


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Den kommende spring/summer kollektion fra Broste Copenhagen rammer lissom den nuværende kollektion plet med sin sammensætning af farver og materialer. Tilbage i 2017 forelskede jeg mig i den smukke karamelfarvede Wing Chaiselong fra AW17, som der desværre ikke er plads til på nuværende tidspunkt i mit hjem, men passe perfekt ind i vores kommende gæsteværelse. Chaiselongen kommer i tre nye farver på den nye SS18 kollektion: Canyon Rose, Drizzle (grå) og Chinos Green, som er en smuk støvet mos/mint farve. Særligt den mintfarvede giver karmeldrømmen kamp til stregen.

Udover den smukke chaiselong har jeg kig på dette konsolbord som, havde det været lidt lavere, ville passe perfekt under TV’et, hvor denne bænk i rattan lige nu står. Bænken er desværre blevet grim efter at have stået ude en vinter og mangler derfor en erstatning. Det er dog ikke det letteste at finde et møbel der er smalt og lavt nok til at passe ind. Det bedste bud jeg har fundet indtil videre er denne mediebænk.

Læs også: Bedroom Interior: Sweet Dreams & A Velvet Headboard

broste-ss18-sofa

broste-copenhagen-air-sofa

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDROOM INTERIOR: SWEET DREAMS & A VELVET HEADBOARD