BROSTE COPENHAGEN SS18

20 GOALS & DREAMS FOR 2018

ts-suites-bali-pool


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sunglasses LE SPECS necklace BLUE BILLIE swimsuit MONKI (SIMILAR)

Nytårskrudtet er skudt af, kransekagen spist og vi taget hul på et nyt kalenderår. År 2018. Jeg har på fornemmelsen at det det bliver et godt år og jeg glæder mig til, at komme rigtig i gang. Jeg har som sådan ikke nedskrevet nogle nytårsfortsæt – i stedet har jeg udformet en liste med 20 personlige mål og håb for året der ligger foran. Listen byder på løst og fast og bærer præg af en hel del drømme, som jeg håber på at realisere  2018. Næste år på samme tid finder jeg listen frem igen og gør status.

Læs også: Post Holiday Look: Matching Coat & Leo Skirt 

 1. Tage et kørekort!
 2. Opleve Marrakech og bo i en af de smukke riads.
 3. Færdiggøre og lancere det “store og omfattende” projekt jeg startede på i 2017…
 4. Redesigne bloggen. Der skal sket noget helt nyt layoutmæssigt, indholdsmæssigt og med formatet. Målet er kvalitet frem for kvantitet.
 5. Blive bedre til at bruge min garderobe fuldt ud. Min hverdagsgarderobe går ofte i rotation uge efter uge og jeg har alt for mange items hængende, som sjældent bliver luftet, hvilket jeg vil lave om på i 2018.
 6. Blive inviteret til en fest, hvor jeg kan have en gulvlang kjole på a la denne (eller måske denne). Hvilket kræver en vis format at fest vil jeg mene…
 7. Rejse tilbage til Asien. Bali, Thailand, Singapore og måske Vietnam.
 8. Tage på museum eller lave noget andet kulturelt med min kæreste min. én gang hver måned. En regel vi faktisk lavede i december og som vi begge er klar på at holde fast i. Biograf og middag tæller ikke, det er blot en ekstra bonus..
 9. Læse endnu flere bøger. Jeg kom ind i en ret god læserytme i sidste halvår af 2017. En god vane jeg vil tage med ind i 2018. Lige nu læser jeg Margaret Atwood’s The Handmaid’s Tale (fordi jeg ikke kan vente til HBO’s sæson 2, som får premiere i april) og har bestilt 5 nye bøger på Amazon.
 10. Udfordre mig selv til at gøre ting jeg normalt ikke ville gøre eller gide. Punkt 1 er en god start. Det er oftes sådanne oplevelser eller afvigelser fra normalen, som inspirerer og giver nye idéer.
 11. Rejse tilbage til USA. Gerne L.A. og Miami. Måske med en afstikker til Mexico. Sydstaterne er også på listen, men det bliver sammen med min kæreste når vi engang begge har fået taget kørekort jf. punkt 1… NYC ville heller ikke være værst.
 12. Finde en god træningsrytme, som ikke overbelaster mit ben men stadig giver mig følelsen af, at jeg får noget ud af det. Jeg har haft en del problmer med mit vestre ben efter jeg er begyndt at træne igen pga. et gammel brud og en hel masser metal i benet, som slet ikke kan klare belastningen af regelmæssig løb og stigning.
 13. Investere i en ny taske og et par lyse New Balance 991. Måske denne taske ville være et godt bud? (Eller denne, men måske tre logo-tasker fra Gucci er too much of a good thing?…)
 14. Tegne et abonnement på en “dybdegående” avis og tage mig tid til, at læse den i weekenden. Vi har tidligere abonneret på Weekendavisen, hvilket både min kæreste og jeg var ret glade for.
 15. Holde 2 ugers sommerferie med min kæreste i stedet for én som sidste år. Måske vi skulle tage tilbage til Grækenland?
 16. Spise en hel masse middage ved vores nye spisebord. Det eneste der mangler er benene, som lige nu er i restordre – men forhåbentlig snart bliver leveret.
 17. Holde kreative pauser væk fra skærmen, hvor jeg bruger mine hænder til at skabe noget.
 18. Investere mere tid i og prioritere video på Instagram stories og blog.
 19. Tage på spaophold. Jeg vil gerne tilbage til Ystad Saltsjöbad eller opleve Falkenberg Standbad.
 20. Blive bedre til at fokusere og derved, forhåbentlig, opnå mere.
 21. Hoppe ind i 2019 et andet og mere eksotisk sted end København.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROSTE COPENHAGEN SS18