20 GOALS & DREAMS FOR 2018

TIP FOR DRY WINTER SKIN: HYALURON SHOTS WITH BUCKHORN

hyaluron-shot


ANNONCE FOR NEW NORDIC


I samarbejde med New Nordic har jeg siden december testet den populære Hyaluron Shot fra Skin Care serien. Formålet med samarbejdet er at teste produktet og se hvilken effekt hyaluronsyren har på min hud. Hver vinter kæmper jeg meget med tør hud i ansigtet og netop hyaluronsyren har en dokumenteret god evne til at binde fugten i huden. Ingredienserne hjælper med at holde huden sund indefra og bidrager til dannelsen af kollagen.

Jeg har tidligere i perioder dukket havtorn shots, men ikke lige så regelmæssigt og ikke tilsat hyaluronsyre. De små ampuller fra New Nordic gør, at jeg husker at tage et shot som det først hver morgen når jeg åbner køleskabet. Det er næsten allerede blevet et lille ritual, som jeg glæder mig til hver morgen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at jeg allerede kan se og mærke resultater. Min hud virker gennemfugtet fra morgen til aften hvilket, i kombination med den rigtige hudpleje, uden tvivl skyldes New Nordic Hyaluron Shots.

I februar, om ca. en måned, vender jeg tilbage med en opdatering og status på resultatet og min oplevelse med kuren. Stay tuned!

Læs også: 5 Go-to Beauty Favourites For A Dewy “No-Makeup” Makeup Look

new-nordic-hyaluron-shots

New Nordic Hyaluron Shots indeholder naturlige ikke genetisk modificere ingredienser samt er fri for mælkeprodukter og gluten. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil.

HYALURONSYRE
Hyaluronsyre binder fugt til huden. Huden mister fylde når niveauet af hyaluronsyre – en naturlig forekommen fugtbevarende substans i huden – mindskes med alderen.

TAGETES
Tagetes er mest kendt som prydplante med sine smukke lysegule og orange blomster og for sin særegne lugt. Blomsterbladene kan bruges i madlavning eller som the i tørret form og har vist sig at have lægende og helene egenskaber.

HAVTORN
Havtorn er en op til 6 meter høj busk, der vokser i kystnære områder i norden. Busken bærer om efteråret og vinteren gule eller orangerøde bær. Smagen er særpræget og syrlig, men ikke besk. Havtorn hjælper med at opretholde sund hud indefra. Bærrene indeholder mange vitaminer samt omega fedtsyrer, hvilket gør dem interessant for kosmetikbranchen, samt i det moderne nordiske køkken.

NEW NORDIC HYALURON SHOTS:

  • Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden og er med med til at støtte hudens struktur sammen med kollagen.
  • Skin Care Hyaluron Shot er drikkeampuller, der tages dagligt i min. 24 dage.
  • Skin Care Hyaluron Shot drikkeampuller kan tages alene eller i tillæg til Skin Care Collagen Filler, som en naturlig del af den daglige skønhedsrutine.

SÅDAN GØR DU:

  • Stil æskerne med ampullerne på køl, så smager de bedst.
  • Tag 1 drikkeampul dagligt i minimum 24 dage. Skal omrystes før brug. Jeg tager mit shot om morgenen, fordi det smager dejlig frisk og føles som en god start på dagen.

new-nordic-hyaluron-shot-collagen

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 GOALS & DREAMS FOR 2018