20% EXTRA OFF DESIGNER SALE

WARDROBE CLASSICS: CAMEL KNIT, CROPPED PANTS & CHELSEA BOOTS

eytys-ortega-checked-coat-09


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M (SIMILAR) knit H&M (SIMILAR) pants 2NDONE (SALE) boots EYTYS (SALE) bag SAKS POTTS sunglasses LE SPECS earrings PERNILLE LAURIDSEN

Den camel-farvede alpaca strik fra H&M har efterhånden nogle år på bagen og på listen over absolutte garderobefavoritter, som jeg bruger igen og igen. Strikken har reddet mange tøjkriser igennem årene i hverdagen eller til en middag med f.eks. en sort nederdel og pumps. Den camel-farvede strik virker hver gang fordi den tilhører kategorien af klassiske items i min garderobe, som aldrig “går af mode”. Denne khaki-farvede version gøre det godt som en variation af ovenstående. På samme måde har jeg det med mine sorte stumpede bukser, som efterhånden eksisterer i flere versioner i min garderobe. Seneste tilføjelse er denne model fra 2ND ONE, som sidder helt perfekt og netop nu er nedsat.

Læs også: Post Holiday Look: Matching Coat & Leo Skirt

pernille-lauridsen-smykker-waveig-saks-potts-bag

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% EXTRA OFF DESIGNER SALE