WARDROBE CLASSICS: CAMEL KNIT, CROPPED PANTS & CHELSEA BOOTS

EYES ON: VICTORIA MINGOT JEWELLERY

wearemad-victoria-mingot-jewellerypsd


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


ringe HERE necklace HERE ring HERE

Siden jeg sammensatte denne kollage med gaveønsker til hende tilbage i december, har jeg ikke kunne få de smukke smykker New York baserede Victoria Mingot ud af hovedet. Derfor syntes jeg at smykkerne fortjener sit eget indlæg. Denne skulpturelle halskæde i guld med en lille grøn safir samt denne smukke ring med en gul safir står højt på ønskelisten. Smykkerne fra Victoria Mingot forhandles, udover på webshoppenhos Henrik Vibskov i Krystalgade samt hos Smiths i Larsbjørnsstræde.

Læs mere: 5 Cool Brown Camel Coats

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARDROBE CLASSICS: CAMEL KNIT, CROPPED PANTS & CHELSEA BOOTS