EYES ON: VICTORIA MINGOT JEWELLERY

NEW IN: EYTYS ORTEGA BOOTS (FOUND ON SALE)

eytys-ortega-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


boots EYTYS (SALE)

Det lykkes mig endelig at finde de perfekte chelsea boots, og så endda med 50% rabat. Jeg er ret vild med, at Ortega støvlerne fra Eytys er lidt mere chunky end hvad man ellers forbinder med chelsea støvler. Da mine andre sko fra Eytys er en smule store i størrelsen, satsede jeg med støvlerne og bestilte dem et nummer mindre end hvad jeg normalt bruger. Det gik dog ikke, så jeg var nødsaget til at sende dem retur for derpå at bestille et nummer større, som heldigvis lige var kommet retur på lager.

Læs også: New In: Acne Studios Manhattan aka the “Dad Sneaker”

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: VICTORIA MINGOT JEWELLERY