BEDROOM INTERIOR: DARK ROSE & BREAKFAST IN BED

8 THINGS I WANT TO IN JANUARY

california-kitchen-wolt-mexi-bowl


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Imens årets første vintermåned er godt igang, har jeg skrevet en ny liste med 8 ting jeg gerne vil (eller allerede har lavet) i Januar. Måske et par af punkterne kan give lidt inspiration ude bag skærmene til at starte 2018 på. Mangler man f.eks. en god serie, at pakke sig ind i et tæppe i sofaen til i dag så er punkt #4 et rigtig godt bud! Det kunne også være, at man havde lyst til, at forkæle sig selv med lidt lækkert og sundt californisk takeaway med en god rabatkode? I januar har/vil jeg blandt andet:

Læs også: 8 Things I Want To Do In December

  1. Drikke en øl på Brus og se den nye Star Wars: The Last Jedi i Empire. Hvilket min kæreste og jeg rent faktisk gjorde sidste uge. På trods af at filmen har fået lidt blandede anmeldelser, så var jeg altså ret vild med den. Personligt syntes jeg faktisk, at Rian Johnson’s debut som Star Wars-instruktør er en succes og kunne bedre lide denne film end en den forrige film The Force Awakens. 
  2. Rydde op, rydde ud og gøre plads til det nye år. Hvilket er meget tiltrængt herhjemme. Vi har et alvorligt opbevarings problem eller også har jeg bare lidt for mange ting. Jeg vil ihvertfald gerne diverse bunker og kasser med glemt indhold til livs.
  3. Holde weekend i Paris. En af fordelene ved at give rejsegaver til jul er, at chancerne for at man selv bliver inviteret med er ret store. Jeg glæder mig til se genopleve Paris, gå på museum, besøge Merci og se en film i en af byens uafhænige kunstbiografer – en ny filmtradition min kæreste og jeg startede i New York sidste år.
  4. Se DARKNetflix. Vi slugte hele første sæson af den tyske science fiction thriller serie DARK på blot to aftener. Historien er sat i 2019 i en tysk forstad med et atomkraftværk, som byens omdrejningspunkt. Den lille bys børn begynder på mystisk vis at forsvinde én efter én og det lader til, at der måske er mere til børnenes forsvinden end først antaget. Jeg var hooked ved første afsnit, hvor man hurtigt begynder at kunne drage ikke så få paralleller at drage til hit-serien Stranger Things. DARK er godkendt til at filme sæson to i 2018, så nedtællingen er begyndt!
  5. Bestille Mexi Bowls fra California KitchenWolt. Selvom jeg ikke bor langt fra restauranten, så er det endnu ikke lykkes mig at komme forbi. Så er det godt at man kan sidde hjemme i sofaen og få leveret lige til døren. Rabatkoden: WEAREMAD stadig giver 75 DKK rabat på din første ordreWolt. Sign-up rabatten bliver nedsat fra 75 DKK til 50 DKK pr. 15/1 so you better hurry up!
  6. Bestille tid hos frisøren. Mine spidser trænger i høj grad til nyt liv.
  7. Blende min morgenmad i form af lækre grøntssagssmoothies med masser af vitaminer. Det er længe siden, at jeg har haft gang i min blender og jeg savner det!
  8. Gå en lang tur, få noget luft og en pause væk fra skærmen, som jeg syntes jeg har brugt rigtig meget tid bag den seneste tid, gerne iført disse lækre track pants.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDROOM INTERIOR: DARK ROSE & BREAKFAST IN BED