BACK TO THE FUTURE (AND A COURRÈGES DREAM BAG)

5 THINGS I WANT TO DO IN PARIS…

wearemad-paris-hotel-longines-watch


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


watch LONGINES lip balm LANOLIPS

På fredag tager min kæreste og jeg til Paris weekenden over – min gave til ham til jul. Sidst jeg besøgte byen var til min fødselsdag tilbage i 2016, hvor vi boede i Saint Germain og spiste en hel del steak frites, gik tur blandt legenderne på Père-Lachaise, var i Colette (RIP) og drak drinks på Hotel Costes. Vi har ikke de store planer for weekenden, som mest af alt bare skal stå på afslapning og god mad. Der har dog alligevel sneget sig et par “gode idéer til weekenden” på programmet. Hvis I har andre “must-do’s” til en kort weekend i Paris, så skriv meget gerne en kommentar.

Læs også: 48h in Milan: 17 Cool Spots to Visit in the City

  1. Tage på museum eller galleri. Jeg vil gerne besøge Galerie Maeghtsom skulle have en ret imponerende samling. Og så elsker jeg deres smukke kunstplakater, som bl.a. kan købes hos Stilleben. Galleriet ligger ikke så langt fra vores hotel i det 8. arrondissement, faktisk bare en gåtur igennem Jardin des Tuileries.
  2. Shoppe i Merci. Butikken i Marais er som regel et must når jeg er i Paris, så jeg håber vi kan nå den denne gang også.
  3. Spise croissanter og drikke kaffe på Café Charlot (eller en hvilken som helst anden hyggelig café). Det er næsten synd at spise morgenmad på hotellet, når der er så mange fantastiske caféer på hvert et gadehjørne.
  4. Se en film i en uafhængig biograf. Det er en tradition min kæreste og jeg startede sidste år når vi besøger større byer sammen. Der findes en del berømte arthouse biografer i Paris, bl.a. Le Champo, som virkelig har mange cool film på programmet. Man kan f.eks. købe en “midnight to breakfast” billet, som inkluderer 3 film fra kl 00.00 samt morgenmad.
  5. Drikke drinks på Hotel Costes. Tidligere en god idé efter et besøg i Colette (aldrig i modsat rækkefølge – drinks efterfulgt af shopping er som regel en dårlig kombi, med mindre det er en rigtig god kombi…) Men eftersom Colette er lukket, bliver det nok bare til en eftermiddags drink og et afbræk fra kulden.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO THE FUTURE (AND A COURRÈGES DREAM BAG)