ON ROTATION: CHECKED BLAZER (EAT, SLEEP, REPEAT)

WINTER IS COMING (AND HOW TO DRESS TO IMPRESS EVEN THOUGH IT’S FREEZING)

wearemad-staud-eytys-just-female


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt JUST FEMALE cable knit J.W. Anderson book PHAIDON necklace BLUE BILLIE  boots EYTYS (SALE) table FOS multi balm LANOLIPS bag STAUD (SIMILAR)

Januar og februar kan være nogle hårde måneder at kommen igennem rent inspirationsmæssigt når det gælder garderoben. Ihvertfald hvis man gerne vil se bare lidt smart ud og ikke gå i “survival mode” med termodragt eller bare køre strik og jeans på rotation. A props gårsdagens blazersom er mit personlige goto item i øjeblikket. Samtidig gør min evige aversion mod sorte strømpebukser, at der skal meget overbevisning til før jeg hopper i et par – hvilket begrænser min gardegrobe endnu mere i vintersæsonen. Jeg håber dog at dette ekstravagante strømpe-køb kan afhjælpe min fobi for sorte strømper en smule og måske få mig til, at bruge flere af mine nederdele og kjoler de kommende måneder. Eksempelvis sammensat den cool wrap nederdel fra Just Female og den smukke lyse kabelstrik fra J.W. Anderson.

Læs også: Back to the Future (and a Courrèges Dream Bag)

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON ROTATION: CHECKED BLAZER (EAT, SLEEP, REPEAT)