WINTER IS COMING (AND HOW TO DRESS TO IMPRESS EVEN THOUGH IT'S FREEZING)

UN SOUVENIR PARISIEN: MARNI TOTE BAG

marni-market-shopper-tote


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Efter en fantastisk “fri-weekend” i Paris er jeg tilbage på pinden. Jeg arbejder og forbereder for det meste den kommende uge i weekenden, hvilket betyder at en lille afstikker uden computer får tidsplanen til at ramle en smule. Ugens første dage er derfor gået med praktiske gøremål og arbejde, samt et forsøg på at sammensætte en lille mini-guide til en weekend i Paris, som udkommer inden længe. Indtil da vil jeg lige vise et af min køb fra Paris. Det blev ikke til meget shopping, i løbet af de to dage. Besøgte faktisk kun to butikker. I den ene købte jeg dog bl.a. denne tote fra Marni.

Læs også: Eytys Ortega Chelsea Boots

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER IS COMING (AND HOW TO DRESS TO IMPRESS EVEN THOUGH IT'S FREEZING)