HIGH STREET: FASHION FORWARD FAVORITES THAT WON'T RUIN YOUR BUDGET (UNDER 600 DKK)

10 RANDOM FACTS ABOUT ME… (#2)

random-facts-stories-sweater-green


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M (SIMILAR) knit & OTHER STORIES (SIMILAR) pants 2ND DAY (SIMILAR) bag GUCCI sunglasses MANGO (BORROWED BY SIDSEL) earrings HVISK

Det har været en sindssyg travl uge og jeg har mere eller mindre været bagud med alt. Derfor står den på en hel masse planlægning og indhentning af det forsømte denne søndag. Heldigvis havde jeg denne liste med 10 random facts liggende i mine kladder, som I så passende kan hygge jer lidt med denne blæsende søndag imens jeg prøver at få styr på hængepartier og den kommende (mode)uge.

Læs også: 20 Random Facts About Me…

 1. Jeg har store øre… Som i virkelig store øre.
 2. Jeg har en tendens til at “overdo it” med smør når der er brød involveret. Og knækrød. Og vafler.
 3. Jeg er ret handy og har f.eks. samlet rørene under vores vask, spartlet, malet badeværelse, soveværelse, stue og kan også skifte stik og ledninger. Mest fordi jeg er for utålmodig til, at vente på at min kæreste gør det.
 4. Jeg drak spandevis af kaffe med sukker da jeg var lille. Nu kan jeg ikke fordrage smagen af sukker i kaffe, men elsker stadig kaffe.
 5. Jeg var (er) også typen der altid glemte mit slik til “a rainy day”. Erfarede dog tidligt at den der gemmer til natten, gemmer til katten – eller morfar, i dette tilfæde, da han fandt mit stash.
 6. Jeg elsker pizza med ananas!
 7. Jeg elsker Family Guy næsten ligeså meget som pizza med ananas. Serien kører ofte på repeat i baggrunden når jeg sidder og arbejder om eftermiddagen. Det er min guilty pleasure når jeg er alene, da min kæreste syntes det er det mest platte ever.
 8. Jeg er udtrykt perfektionist, som grænser til det latterlige i nogle tilfælde. Alligevel kan jeg ikke finde ud af at sætte komma,,,
 9. Af samme årsag kan jeg havde lidt svært ved at acceptere når tingnede ikke lige går, som jeg havde forestillet mig de skulle gå.
 10. Jeg er så irriterende ubeslutsom. Det ender f.eks. ofte med at ting jeg gerne vil have, men liiiige skal overveje en ekstra gang, bliver udsolgt for næsen af mig. Som f.eks. denne smukke frakke eller disse støvler, som jeg liiiige skulle overveje en ekstra gang og derfor endte med at være komplet udsolgt da jeg besluttede mig for at klikke dem hjem. Men jf. punkt 9 så kan jeg ikke acceptere når tingende ikke går som planlagt og det lykkedes mig derfor alligevel at finde et par til sidst og så endda på udsalg.

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

 • Ulla Jensen

  Du er bare helt perfekt😍😍😍😍👍❤🌸🌼🔆

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET: FASHION FORWARD FAVORITES THAT WON'T RUIN YOUR BUDGET (UNDER 600 DKK)