NEW IN: BLACK RUFFLE KNIT & A WOOL SKIRT

EYES ON: LOGO MANIA & A CHANGE OF “SNEAKER” HEART

wearemad-assouline-lee-balenciaga-jane-konig


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat NATASHA ZINKO (SALE) t-shirt BALENCIAGA enamel pendant JANE KØNIG gilded pendant JANE KØNIG book ASSOULINE hair tie BALENCIAGA sneakers STELLA MCCARTNEY night mask PERICONE MD pants GESTUZ (SALE)

Oprindeligt havde jeg egentlig ikke megen fidus til Stella McCartney’s bud på sæsonens dad sneakers, men det er som om modellen har vokset lidt på mig på det seneste. Jeg havde ihvertfald ikke spor imod, at iføre mig ovenstående outfit den kommende modeuge. En uge der dog for mit vedkommende kommer til at stå på mere arbejde end mode. Jeg har dog takket ja til et enkelt show på torsdag, som jeg ser frem!

Læs også: Winter is Coming (and how to Dress to Impress even though it’s Freezing) 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: BLACK RUFFLE KNIT & A WOOL SKIRT