EYES ON: LOGO MANIA & A CHANGE OF "SNEAKER" HEART

APARTMENT UPDATE: II – MATCHING GREEN LIVING (/TV) ROOM

philips-02


ANNONCE FOR PHILIPS


 tv PHILIPS 4K OLED vase ELLOS bench BROSTE COPENHAGEN chair FRITZ HANSEN wall lamp PLEASE WAAIT TO BE SEATED

Selvom lyset ikke rigtig var med mig igår, så tog jeg alligevel et par detaljebilleder fra vores “nye” stue, som har gennemgået en omfattende makeover det sidste halve år. Stuen er vores “tv-stue” og den første af to stuer en suite, hvor den anden stue fungerer som kontor og spisestue – som nu også næsten står klar med leveringen af vores nye spisebord. Det eneste der mangler er blot at finde en pæn bænk til den ene langside af bordet. Til foråret når lyset bliver lidt mere medgørligt, kan jeg forhåbentlig viser jeg det endelige resultat.

Jeg elsker den grønne farve, som vi pga. sofaen har ladet gå igen på væggen bag tv’et. Som jeg skrev tilbage i november (her) mangler vi dog stadig at investere i en mediebænk (har kig på denne) under tv’et til at gennem playstation mm. lidt væk.

Læs også: Bedroom Interior: Dark Rose & Breakfast in Bed

wearemad-philips-oledtv

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: LOGO MANIA & A CHANGE OF "SNEAKER" HEART