APARTMENT UPDATE: II - MATCHING GREEN LIVING (/TV) ROOM

GO GREEN! NEW SWEATER, PINK PANTS & A CHECKED STAPLE COAT

ig-green-sweater


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M (SIMILAR) knit & OTHER STORIES (SIMILAR) pants 2ND DAY (SIMILAR) bag GUCCI sunglasses MANGO (BORROWED BY SIDSEL) earrings HVISK

Den stærke græsgrønne farve har så småt gjort sit indtog i modebilledet og bliver en af sommerens helt store tendenser. En tendens de fleste high street brands allerede har opsnappet (se bare her, her og her). Og med en ultra kort produktionstid betyder det, at den grønne farve allerede er at finde i butikkerne nu til budgetvenlige priser. Normalt kan jeg godt blive lidt forskrækket over stærke farver når det gælder mig garderobe, men af en eller anden årsag gælder det ikke denne grønne strik fra & Other Stories. Den fungerer både til et par lyserøde bukser, jeans eller et par helt almindelige sorte bukser for et mere afdæmpet look. Den grønne sweater har faktisk vist sig faktisk a blive en ny goto favorit den forgangne uge.

Læs også: New In: Black Ruffle Knit & Wool Skirt

wearemad-checked-hm-coat

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APARTMENT UPDATE: II - MATCHING GREEN LIVING (/TV) ROOM