SPRING ESSENTIALS AND AN ORANGE POP OF COLOR

TOP 5 TAKE-OUT FAVOURITES IN COPENHAGEN (WOLT RABATKODE)

wolt-thai-me-up


INDEHOLDE REKLAME-LINKS


På trods af at vi får leveret grønt fra Aarstiderne hver uge og generelt spiser en sund, grøn og varieret kost, så er søndag som regel lig med take-out. Det sker også nogle gange i løbet af uge, at min kæreste og jeg er for trætte, kommer for sent hjem eller har for travlt til at lave mad og bestiller sen aftensmad udefra. Førhen var dette altid pizza (da vi bor lige skråt over Nørrebros bedste italienske pizzaria), men siden Wolt blev lanceret i sommer er det næsten uden udtagelse app’en der vinder hver gang. Gennem de sidste 6-8 måneder har jeg derfor fundet en del nye take-out favoritter. Jeg tror helt klart Thai Me Up vinder på hyppighed, da jeg elsker (!) deres Pad Thai og Jagger vinder på absolut bedste burger i byen. Der er ingen sushi på listen fordi den er baseret på de restauranter min kæreste og jeg bestiller fra oftes. Han spiser ikke spiser, men jeg kunne spise det hver dag og har haft stor succes med Domo SushiFrederiksberg, som ikke er særligt dyr men smager helt fantastisk. Hermed mine 5 bedste Wolt-befalinger:

Rabatkode: WEAREMAD giver 50 DKK rabat på din første ordre på Wolt og app’en er netop blevet lanceret i Odense, hvis der skulle være nogle fynboer bag skærmen.

Disclaimer: Dette indlæge er ikke lavet i samarbejde med Wolt. Jeg er bare fan og bruger servicen ofte. Et lille tip: Alle kan oprette en personlig rabatkode og optjene points på at dele den med sine venner. Win! 

Læs også: 10 Random Facts About Me… (#2)

#1 Jagger
Nørrebrogade 114, 2200 København N (samt flere adresser i København)

Det tog noget tid før vi endelig fik smagt de hypede burgeres og ditto shakes fra Jagger, men da de for nyligt kom på Wolt var der ingen undskyldning. Og jeg må give masserne ret. Det er en “uforskammet god burger”, som smager helt fantastisk og klart min nye bugerfavorit i København.

#2 Thai Me Up
Rantzausgade 8, 2200 København N

Thai Me Up (pun or no pun intended) er min goto favorit når det gælder thailandsk mad og især deres Pad Thai er helt exceptionel. Jeg bestiller den 9 ud af 10 gange (den anden favorit er Thai Beef Salad). Jeg har prøvet lidt forskellige versioner på Wolt, men der er altså ingen der slår Thai Me Up‘s meget autentiske og friske version. Min kæreste deler min begejstring og har selv været forbi og hente mad fra restauranten i Rantzausgade, som vi havde gætte viste sig at have thailandske ejere.

#3 California Kitchen
Nørrebrogade 12, 2200 København N (samt Vesterbrogade 58)

California Kitchen er min gode samvittighed når det kommer til take-out (typisk hvis vi har bestilt lidt for meget Pad Thai eller burgeres). Maden er San Francisco møder København når det er bedst. Sunde “fast-casual healthy lifestyle” salad bowls i pæn indpakning, som smager forbudt selvom de ikke er det. Især Mexicali Bowl er en favorit!

#4 Maui Poke
Ravnsborggade 12D, 2200 København

Det hawaiianske fænomen Poke har været populært verden over et et stykke tid, men kom først rigtig til københavn sidste år. Som stor fan af det asiatiske køkken er de friske japansk inspirerede bowls derfor en ny favorit! The Classic med rå laks, rødkål, edamame og tangsalat og Heat Wave med spicy rå tun, edamame, syltet ingefær, radise mm. kan klart anbefales.

#5 Lele Street Kitchen
H. C. Andersens Blvd. 8, 1553 København V (samt Torvehallerne og 3 andre adresser i København)

Endnu en asiatisk favorit er vietnamesiske street food favorit Lele Street Kitchen. En restaurant jeg længe har ønske skulle komme på Wolt da jeg elsker deres Pho og små kødboller og fishcakes. Retterne er, som alt vietnamisk mad, baseret på friske grønsager og urter tilberedt med inspiration fra det traditionelle vietnamesiske gadekøkken.

Tilføjelse: Efter at have læst listen op for min kæreste påpegede han at der manglede en take-out favorit på listen, som vi har bestil fra ofte og som aldrig skuffer: “Hvad med Poulet?”Poulet er fransk kvalitets rôtisserie på budget med friske sprøde kyllinger (med omtanke) og de lækreste sides i form af flødekartfler, majskolber, hummus og lækre blandende salater. Vi bestiller som regel en kylling med 3 sides, hvilket bliver omkring 200 dkk og så er der endda lidt mad tilovers til dagen efter.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING ESSENTIALS AND AN ORANGE POP OF COLOR