WORKING AT THE CARWASH (THE CAMEL COAT DIARIES)

EYES ON: YELLOW JACQUARD JACKET & A BABY BLUE FRILL SKIRT

wearemad-balenciaga-bb-t-shirt


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket GANNI cup HAY skirt GANNI (SIMILAR) t-shirt BALENCIAGA bracelet BLUE BILLIE socks MADS NØRGGARD bag LOEWE

Hvis det ikke var fordi jeg havde besluttet mig for, at februar er “shoppe fri” så havde jeg klikket den blomsterede jacquard jakke fra Ganni hjem. Jeg ville style jakken med en cool t-shirt, jeans eller nederdel og et par sneakers tilsat farvede strømper. Tænker at den vil være perfekt til forårsvejret i Marokko, men så er det jo heldigt at jeg først rejser den 3. marts når mit “shoppe stop” er ophævet.

Læs også: Spring Essentials & an Orange Pop of Color 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKING AT THE CARWASH (THE CAMEL COAT DIARIES)